Despre noi

Stimate potential client,

Contextul economic national si international a determinat schimbari frecvente ale mediului de afaceri si a legislatiei specifice, motiv pentru care companiile actuale au nevoie mai mult de solutii personalizate dupa specificul activitatii decat de servicii punctuale si considera externalizarea serviciilor contabile, de salarizare si gestionare personal o modalitate de reducere a costurilor de exploatare.

In acest context in anul 2003 a luat fiinta FISCONTEXPERT CONSULT S.R.L. la initiativa membrilor CECCAR cu experienta in domeniul contabilitatii si expertizei contabile practicate in cabinete individuale.

FISCONTEXPERT CONSULT S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii conexe din domeniul financiar-contabil care vine in intampinarea nevoilor clientilor de a le oferi solutii contabile, fiscale si financiare care se bazeaza pe un mix de servicii aflate intr-o dezvoltare continua.

Principiile dupa care ne ghidam in colaborarea cu clientii sunt:

calitate

incredere reciproca

confidentialitate

profesionalism

credibilitate

Oamenii reprezinta nucleul intregii afaceri. In jurul lor, a profesionalismului, experientei si dedicatiei fiecaruia a luat fiinta si s-a dezvoltat FISCONTEXPERT CONSULT. In structura sa de personal firma cuprinde persoane tinere, cu pregatire de specialitate, dinamice, flexibile in gandire, capabile de adaptarea la medii de lucru diverse. Echipa e formata din experti contabili, experti contabili stagiari, economisti, juristi, specialisti resurse umane, specialisti IT. 

De asemenea, avem colaborari cu avocati specializati pe drept comercial, auditori statutari, consultanti fiscali, specialisti in insolventa, specialisti SSM si PSI, medic de medicina muncii, evaluatori tehnici si alti specialisti.

Obiectivele si factorii de succes pe care ne concentram sunt: furnizarea de servicii profesionale de calitate si la preturi adecvate si dezvoltarea de relatii contractuale durabile cu clientii.

Deviza noastra este: “Dezvoltarea afacerii clientului inseamna si dezvoltarea afacerii noastre”.

 Serviciile noastre se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii cu diferite obiecte de activitate, precum si organizatiilor non-profit si entitatilor care-si organizeaza contabilitatea in partida simpla (PFA, PFI, CMI, II,IF).

Cu multumiri,
Echipa FISCONTEXPERT CONSULT.